Първи впечатления от Samsung Galaxy J7

Samsung Galaxy J7 2016

Първи впечатления от Samsung Galaxy J7

Samsung Galaxy J7(2016) бе анонсиран през март 2016 година като номер едно в линията J7. Моделът е от средната ценова група и е с перфектно съотношение на характеристики/цена. Имаме право на избор между черен, златист, бял и розов цвят на смартфона. Тежи само 170 грама и е с размери 151,7х76х7,8мм. Обновеният модел е с по-добра производителност и елегантен дизайн.  Разполага с 8-ядрен процесор Samsung Exinos 7870. Оперативната памет е 2GB. Моделът работи с операционната система Android 6.0.1, гарантираща удобство и  комфорт. При покупка на Samsung Galaxy J7 2016 9SM-J710F очаквано получаваме микро USB кабел, зарядно устройство, слушалки, гаранционна карта и ръководство за употреба.

Цената на модела в България е над 500 лева. Екранът остава 5,5-инчов с матрица Super AMOLED.  Разделителната способност е 1280х720p, макар че има и по-добри шансове, а плътността на пикселите – 276 ppi. На предния панел е разположен централният механичен бутон, два сензорни бутона до него, 5MP предна камера с датчици и светкавица. Яркостта трябва да се регулира ръчно. Предната камера позволява перфектни селфита, дори и при слаба светлина.Този модел смартфон е снабден с много удобен режим „на улица”, който позволява яркост на картината и не е необходимо напрегнато взиране в дисплея.

В долната част на гърба на корпуса е отворът за микрофон, USB порт и 3,5мм жак за слушалките. Стилът и здравината на този модел се потвърждават от красивата полирана алуминиева рамка около смартфона и задната пластмасова част, имитираща точно шлифован метал.

Ако отворим телефона ще видим сменяема батерия 3300mAh, два слота за SIM карти и слот за микро SD карта (до 128 GB). Забелязва се, че задната камера съвсем леко излиза извън равнината на капака. Батерията позволява 2 дни активна употреба на смартфона без да е необходимо зареждане.

Основната камера е 13-мегапикселова и прави чудесни снимки с помощта на режимите за фото и видео заснемане.

Samsung Galaxy J7 2016 притежава интересната функция за енергийна ефективност и ако тя е включена остават активни само най-важните функции, а екранът преминава на черно-бял режим.

При активна употреба не се наблюдава никакво заграване на апарата, което е повече от добре. Става ясно, че закупувайки актуализирания смартфон Samsung Galaxy J7 2016, получаваме продукт на добра цена с гарантирано качество и произход, освен ако не искаме да заложим на китайските смартфони с повече опции за тази сума. Но името Samsung е утвърдено и доказано през годините и ще остане предпочитано за нас – потребителите.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *