Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Поръчки направени до 15.00ч се обработват в същия работен ден с доставка на следващия*. Поръчки, направени след 15:00 ч. и през почивни/празнични дни се обработват и изпращат на следващия работен ден.

* в отделни случай времето за изпълнение е до 3 работни дни

Всяка пратка, която изпращаме е с опция за преглед/тест. Можете да проверите съдържанието на пратката пред служител на куриерската фирма преди да заплатите наложения платеж. Така имате 100% сигурност, че получавате това, което сте поръчали.

Цената на доставката зависи основно от няколко фактора:

  • Дали ще бъде до Ваш адрес или до офис на куриерската фирма. Първото естествено е по-скъпо.
  • Размерът на наложения платеж – комисион на куриера.
  • За доставки до малки населени места, в които няма офиси на куриера има допълнително оскъпяване.
  • Експресни доставки или доставки с фиксиран час допълнително се оскъпяват.

Точната цена на доставката се изчислява преди финализиране на поръчката. Обикновено е около 4.60 /до офис на куриера/ и 5.60лв /до Ваш адрес/

Всички предлагани от нас стоки се доставят чрез куриер с наложен платеж. Възможно е да получите пратката директно на Ваш адрес или от офис на куриерската фирма.

Не, не е задължително да сте регистрирани. Можете да направите поръчка директно в онлайн магазина (без регистрация), както и на посочените данни за контакт.

Регистрацията в онлайн магазин ZALAKENO.COM е еднократна и Ви предоставя удобството да пазарувате лесно и бързо без да въвеждате данни за доставка всеки път. Така може да следите своите поръчки, актуалните ни цени, промоции и отстъпки, както и специални предложения само за Вас.