Как да поръчам?

Как да поръчам?

Може да направите своята поръчка:

При директна заявка в онлайн магазина ZAKALENO.COM е достатъчно само да попълните формуляр с данни за доставка на желан от Вас адрес.  Регистрация на потребителски профил в сайта не е задължителна. Също така имате опция за бърза поръчка само с име и телефон.

Регистрацията в онлайн магазина обаче ви предоставя възможност за създаване на личен профил. Това става изключително лесно и бързо с въвеждане на име, телефон и адрес за доставка. Веднъж въведени, данните ще се пазят в профила Ви и ще спестите време при последващи поръчки. Също така ще се възползвате от допълнителни привилегии, като това да получавате първи информация за нашите промоции и специални оферти, ваучери с отстъпки и много други персонални предложения. След първоначална регистрация може да редактирате своите потребителски данни по всяко време.

Пазаруване в ZAKALENO.COM в 3 лесни стъпки:

  1. Избирате продукт, който желаете да закупите и натискате бутон “Купи”.
  2. Отваряте своята потребителска количка, в която ще видите всички добавени продукти. Тук е мястото да въведете ваучер за отстъпка, ако имате такъв и натискате бутон “Продължи”.
  3. Въведете данни за доставка и начин на плащане (в случай, че не ползвате потребителския си профил) и натиснете бутона за поръчка.

Купи с един клик в ZAKALENO.COM

В страницата на всеки продукт до бутон „Купи“ е разположен бутон „Купи с 1 клик“. Необходимо е въвеждането само на име и телефон.

След направена поръчка в сайта, наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение. Поръчки направени до 15.00ч се обработват в същия работен ден. Поръчки направени след 15.00ч се обработват на следвашия ден. Повече за сроковете и начините за доставка в секция Плащане и доставка.