Връщане, рекламация, замяна

Връщане, рекламация, замяна

Отказ от закупен продукт без основание

Всички продукти закупени от онлайн магазин ZAKALENO.COM съгласно чл.55 ал.1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП) могат да бъдат върнати в 14-дневен срок, считано от датата на получаване, без изрично основание за това. Стоката трябва да бъде в състоянието, в което е получена от Клиента, без видими следи от употреба, да не е увредена цялостта на опаковката и да бъде със запазен търговски вид (включително всички прилежащи аксесоари, етикети, стикери и др.).

Транспортните разходи за връщането, замяната и/или рекламацията на стоки са за сметка на Клиента. Съветваме Ви всеки върнат продукт да бъде застрахован преди транспортирането му!

Продукти се връщат САМО след предварително направено и одобрено искане към онлайн магазин ZAKALENO.COM. Пратките трябва да са с предварително заплатен транспорт, без наложен платеж и с опция преглед/тест. Пратки с наложен платеж и/или без покрити транспортни разходи няма да бъдат приемани.

След приемане на продукта от наша страна, ще стартираме процедура по рекламация. Продуктите трябва да са в изряден търговски вид, без следи от употреба, включително всички прилежащи аксесоари и фабрична опаковка. Суми се възстановяват с паричен превод (след приспадане на таксите по превода) в рамките на 14 работни дни от датата на получаване на пратката от нас.

Повредени или липсващи продукти

Всички продукти изпратени от онлайн магазин ZAKALENO.COM са предварително проверени, застраховани и с опция преглед/тест. За да се докаже повреда при транспортиране, трябва пратката да се отвори и провери цялостта ѝ пред служител на куриерската служба в момента на получаване. В този случай не трябва да заплащате нито стоката, нито транспортните ѝ разходи. При констатиране на такъв проблем, моля, незабавно да ни уведомите!

Констатирането на транспортни щети, липсващи части/елементи, видими дефекти и/или липси е отговорност на всеки клиент! Рекламации се подават в момента на получаване на пратката. Рекламации за приети пратки, които не са установени пред куриера няма да бъдат разглеждани.

Сгрешени, дефектни или неотговарящи на описанието продукти

Правим всичко възможно предлаганите от нас продукти да бъдат максимално точно и подробно описани. Все пак, ако получите продукт, който според Вас не отговаря на описанието или има фабричен дефект, е необходимо да се свържете с екипа на ZAKALENO.COM и ние ще направим всичко възможно да разрешим проблема.

Констатирането на сгрешени, дефектни или неотговарящи на описанието продукти става в рамките на 24ч от получаването им от клиента.