Плащане и доставка

Плащане и доставка

Поръчки, направени до 15:00 ч. в работен ден се обработват и изпращат в същия ден с доставка на следващия*. Поръчки, направени след 15:00 ч. и през почивни/празнични дни се обработват и изпращат на следващия работен ден.

Възможно е да получите покупките си в офис на куриерската фирма, с която работим или да бъде доставен директно на Ваш адрес. Куриерските разходи НЕ са включени в цената на продуктите и се калкулират автоматично при финализиране на поръчката в зависимост от вида на доставката и размера на наложения платеж. Цените за доставка започват от 3.80лв**.

Заплащането на стоките, предлагани от онлайн магазина, се извършва с наложен платеж при получаването им. Всички пратки са със застраховка и опция за преглед/тест. Клиентът има право да отвори пратката и провери съдържанието ѝ, за да се увери, че получава това, което е поръчал и е в описаното състояние.

При разминаване на продукта с описанието (дефект, видим проблем в качеството, транспортни щети и/или каквито и да е други проблеми), моля, свържете се с нас в момента на получаването на пратката! Препоръчваме предварително да се запознаете с условията за Рекламация и замяна.

Защо липсва касова бележка?

Всички пратки се изпращат с наложен платеж тип пощенски паричен превод (ППП). Това е признат от закона начин за плащане при дистанционна продажба, който освобождава търговеца от задължението за издаване на касова бележка  (НАРЕДБА № Н-18 от 13 декември 2006 г., Чл. 3, Ал. 1). Еконт Експрес ООД като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги издава разписка за прием на пощенски паричен превод на клиента. 

Как да получа фактура?

Необходимо е да посочите данни за фактуриране при финализиране на поръчката си. Фактурата ще Ви бъде изпратена на e-mail или прикрепена физически към пратката. Разписката за прием на пощенски паричен превод, която куриера ще Ви издаде, трябва да приложите към фактурата.

* в отделни случай времето за изпълнение е до 3 работни дни

** актуалната цена за доставката се изчислява преди финализиране на поръчката