Най-новите телефони предназначени за селфита

Селфи телефони

Най-новите телефони предназначени за селфита

Кои са най-новите селфи смартфони? Това са новоизлезлите устройства с най-добра предна камера. Тя може да бъде 8MP, 13MP, 16MP и дори 20MP. Отличната предна камера притежава добра резолюция и обектив. Така се получават чудесни самоснимки, достойни за споделяне в социалните мрежи.

  • Sony Xperia XA. Притежава 8MP предна камера с автофокус. Този модел на Sony е от лятото на 2016. Подобрената камера е с Exmor обектив и е идеална за автопортрети. Получават се и добри групови самоснимки. Благодарение на бързите сензори /superior auto focus/ се постигат ясни и резки снимки, дори и при слаба светлина.
  • Sony Xperia XA Ultra. Устройството излезе в края на юли 2016. Селфи смартфонът разполага с 16 MP предна камера и е един от първите смартфони с оптичен стабилизатор за предна камера. OIS премахва размазването, създадено по време на снимки в движение. Налична е опция за включване на самоснимане само с повдигане на ръка.
  • HTC Desire Eye. Кралят на самоснимките разполага с масивна 13МР предна камера и светодиодна светкавица с автоматично фокусиране. Подходящ е за отделни или групови автоснимки. Има много добра регулация на светлината посредством BIS сензор. Налична е възможност за моментално редактиране и подобряване на изображенията. Може да се използват едновременно и предната и задната камера за снимки и видеоклипове. Face Fusion -функцията предлага сливане на две снимки и получаване на нов образ. Чрез моментното гримиране може да се добавя грим по избор преди самото селфи.
  • Samsung Galaxy C9 Pro. Стартира през октомври 2016 в Китай. Отличава се с голямата си 16МР предна камера с f/1.9. Прави ярки и отчетливи селфи снимки.
  • Vivo V5 Plus разполага с (20MP Sony IMX376 f/2.0 + 8MP) двойна предна камера. Създаден е за селфи ентусиасти. Предлага меко очертаване на фона чрез промяна на блендата по време на снимане. Има и функция за прилагане на ефекта на замъгляването след като снимката е вече направена.
  • HTC Desire 826. Модел, който прави страхотни селфита. Има само 4МР предна камера, но тя е с обектив с по-големи пиксели за абсорбиране на повече светлина и за получаване на по-ясни снимки. Предната камера може да улови до 300% повече светлина. Ефективна е за селфита на места с изкуствено осветление и при слабо осветена обстановка.
  • Asus Zenfone Selfie. Един много добър селфи смартфон, включен отново през юли 2016. Разполага с 13МР предна камера с f/2.0 апретура, автолазерен фокусен обектив и двойна LED светкавица. Наличен е режим „селфи панорама” за 140о панорамни снимки и режим за цифров грим в реално време. Смартфонът включва и така нареченото „селфи люлеене”, действащо като поставка за телефона, което се пуска също от задния бутон.

Asus Zenfone Selfie

 

  • Infocus M680. Бюджетен селфи телефон с 13МР селфи камера наличен още от декември 2015. Разполага с f/2.2 размер на блендата. Удобен за автоснимки и самоснимки в група по време на партита.
  • Oppo F1s Selfie Phone. Моделът е с 16MP предна камера с f/2.0 бленда и е сред най-новите попълнения при селфи смартфоните. Наличен е от ноември 2016. Има възможност за снимки при слабо осветление, както и разкрасяваща функция за подобрения на селфитата.
  • Oppo F1 Plus. Селфи смартфон, при който предната /16MP/ камера е по-голяма от задната /13MP/. Наричат го още „селфи експерт”. 16MP селфи камера е с f/2.0 бленда обектив и с технология ISOCell. Добри селфи снимки се получават при слабо осветление или при изкуствена светлина. Има режим за „разкрасяване” на снимките и други подобрени софтуерни функции.
  • Vivo V5. Телефонът е снабден със страхотна  20MP селфи камера със сензор за изображения Sony IMX376, апретура f/2.0 и 5Р лещи. Притежаваните функции са много – разпознаване на пол, светкавица „лунна светлина”, създаване на професионални изображения. Предната камера може да записва видеа с резолюция 2592х1944p при 30fps.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *