Samsung Galaxy S9 вече и в България

Samsung galaxy s9

Samsung Galaxy S9 вече и в България

На „нулевия” ден от Световния Мобилен Конгрес в Барселона бяха представени новите флагмани на Самсунг – Samsung S9 и Samsung S9+. Любителите на марката имаха възможност да наблюдават дългоочакваното събитие на живо. Веднага след това започнаха и предварителните поръчки за новите смартфони. В България предварителни заявки могат да бъдат направени до 7 март, а при някои оторизирани търговци е посочена и датата 15 март. На практика това означава, че желаещите ще получат новото устройство до седмица по-рано. Някои мобилни оператори у нас предоставят услуга, която може да свали не малка сума от цената на устройството. При връщане на старо мобилно устройство са предвидени отстъпки от 200 до 600 лева от цената на новия модел, като върнатият смартфон бъде оценен по строго зададени критерии.

Samsung galaxy s9, s9 plus

 

Официалните продажби на Samsung S9 у нас са обявени с начална дата 16.03.2018. Поради предварителните заявки, за клиента са ясни вече и цените. Samsung S9 струва около 1660 лева в брой, без обвързващи договори с оператори, а цената на Samsung S9+ е около 1850 лева.

Защо си заслужава новият Samsung S9? Той е завършена версия на предшественика си. Мотото на устройството е в „преосмислената” камера. Използван е разработеният от Samsung нов 12MP ISOCELL сензор. Лещата е с опция за превключване на блендата от f/1,5 за снимане при слабо осветление до f/2,4 за снимане през деня. Новият сензор е с функция, която позволява да се определи разстоянието до бързодвижещи се обекти при слабо осветление. По този начин е увеличена скоростта и точността за фокусиране.

Samsung galaxy s9, s9 plus

 

Интересна и забавна камерна фунция е Selfi-AR-Emoji – потребителят може да си създава собствени емотикони, подобни на него по външен вид и глас. Усъвършенстваната камера на Samsung S9 е съпътствана и с очакваната висока цена на устройството. И както казват от компанията, най-важното не трябва да са мобилните ни разговори със Samsung S9, а визуално да се обхваща животът ни…

Samsung Galaxy S9, S9+

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *