Samsung стартира продажбите на Galaxy s7 през март

samgung-galaxy-s7

Samsung стартира продажбите на Galaxy s7 през март

Звездата на новия член от семейството на Samsung ще изгрее съвсем скоро. Очаква се неговата премиера да бъде направена на 11 март. Samsung Galaxy s7 ни представя елегантен дизайн и впечатляващи характеристики. Цената му се предполага, че ще бъде около 700 евро, а тази на Galaxy s7 edge – 800 евро. Телефонът оправдава тази цена с редица интересни функции. Двата модела разполагат съответно с 5,1 и 5,5 SUPER AMOLED дисплей с резолюция QHD. Те ще бъдат с 3D touch – чувствителни на натиск, което ги сродява с Iphone 6s. В тази връзка ще си позволим да припомним, че телефон от подобен клас изисква защита на екрана си със стъклен протектор. На пазара вече фигурират силиконови гърбове и калъфи, с които да персонализирате новата си придобивка.

Батерията е усъвършенствана спрямо предишните модели. Galaxy s7 ни предлага капацитет 3000 mAh, а s7 edge – 3600 mAh. По стара традиция телефонът идва с две камери като от екипът залагат на класиката от 5 MP предна и 12 MP задна. За разлика от предшествениците си, най – новото попълнение на Samsung има слот за microSD карта. Предполага се, че вградената памет ще бъде 4 GB с опции за достигане до 32 – 64 GB. Голямата изненада е тази, че телефонът ще разпознава своя притежател по ретината на очите му чрез сканиране. USB – C порт е другият коз, който безспорно ще заинтригува и завоюва голяма част от потребителите. Чрез него само с половинчасово зареждане давате на телефона си енергията, която му е нужна за целия ден.

Както споменахме, светът на мобилните аксесоари е готов да посрещне новата знаменитост при мобилните телефони. За да осигурите на своето бижу красиви нови „ дрехи”, можете да разгледате богата гама от калъфи, стъклени протектори и силиконови гърбове, осигуряващи му безкомпромисна защита на достъпна цена. Не забравяйте, че мобилните аксесоари са вашата застраховка за по-дълъг живот на телефона ви. Започнете внимателно с подбирането на стъклен протектор за революционния дисплей като цената трябва да бъде релевантна на качеството. Силиконовият гръб е най-добрият ви съюзник срещу драскотините, от които искате да предпазите своя Samsung Galaxy s7. Предполага се, че цветовете, подбрани от производителите ще бъдат черно, бяло и златисто, но това не трябва да ви ограничава. С избора на силиконов гръб оставяте вашия индивидуален почерк върху телефона си. Друг отличителен белег, който ще различава вашия Samsung Galaxy s7 от останалите телефони не е неговата цена, а калъфът, който ще му изберете. Той е перфектният завършек на визията на смартфона ви, а изборът му направете според вашите нужди и вкус.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *