Moto Z2 се очаква в средата на 2017

Motorola Moto Z2

Moto Z2 се очаква в средата на 2017

Motorola ще представи новия си водещ смартфон Moto Z2 през лятото. Най-вероятно това ще се случи през юни месец. Очаква се моделът отново да има модулна система, както и предходния Moto Z. От компанията са решили да продължават да поддържат сменяеми панели Moto Mods, дори имат идея за периодично пускане и на нови модули през няколко месеца. Потвърдено е, че модулите за Moto Z ще бъдат съвместими и с Moto Z2, и с още 2 последващи модела от тази линия. Moto Mods са допълнителни аксесоари за прикачане към телефона с цел добавяне или подобряване на функции.

Неофициалните данни за Moto Z2 посочват 5,5-инчов Moto-дисплей с резолюция 2560х1440 пиксела, но може да има и някои подобрения. Смартфонът ще работи с най-добрия наличен процесор – Snapdragon 835. Операционната система – Android 7.1 /Nougat/. RAM – 4GB, но може да достигне и до 6GB, според някои предположения. Вградената памет ще бъде – 32GB, 64GB, разширяема с micro SD карта до 2TB.

Относно задната камера слуховете предполагат, че ще представлява камера с двоен обектив. Ще бъде 16MP с лазерно автоматично фокусиране, оптично стабилизиране на изображението, добри портретни функции и други интересни характеристики. Предната камера ще бъде 8MP.

Motorola Moto Z2

 

Навярно ще има подобрен капацитет на батерията за Moto Z2, тъй като при Moto Z той беше едва 2600mAh. До този момент няма точно оповестени предположения за капацитета.

Moto Z2 ще тежи 140грама и ще се предлага в бял, златен и сив цвят на тялото.

Цената на устройството или ще се запази 699 долара, както за Moto Z, или ще бъде леко повишена.

Всички характеристики са неофициални, но е ясно, че Moto Z2 ще притежава достатъчно добри спецификации, за да съперничи на водещите смартфони за 2017година.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *