Moto G6 и Moto G6 Plus – предварителни данни

MWC 2018: Motorola

Moto G6 и Moto G6 Plus – предварителни данни

Въпреки очакванията, предстоящите устройства Moto G6 и Moto G6 Plus не бяха представени на Световния Мобилен Конгрес в Барселона. На стената в кабината на Motorola под мотото “аnd Motorola is not stopping here” и под надписа „2018” имаше само празно място и очертания на телефон.  Най-вероятно ще се запознаем официално с G-серията на самостоятелно събитие, организирано през пролетта. Други по-неясни слухове сочат представяне през второто тримесечие, но преди 30 юни.

От новата линия Moto G6 се очакват поредните бюджетни смартфони. Коментираните цени са 240 долара за Moto G6 и 330 долара за Moto G6 Plus. Освен тези две устройства, ще се представи и Moto G6 Play. За него има най-малко изтекла информация и остава най-неясен. До момента е сигурно само, че ще бъде с камера с един обектив.

Motorola Moto G6

Motorola Moto G6

Moto G6 ще притежава структурата и подобрения дизайн на Moto X4 – тяло от метал и стъкло със заоблени ъгли. Дисплеят ще бъде 5,7-инчов Full HD с резолюция 1080х2160 пиксела. Модалното съотношение ще е 18:9. Коментираният процесор е Snapdragon 625, макар че първоначалните данни бяха за SD 450. RAM паметта – 3GB или 4GB. Паметта за съхранение съответно ще бъде 32GB или 64GB. Капацитетът на батерията ще бъде 3000 mAh. Смартфонът ще e снабден с двойна камера /12МР + 5МР/ с двойна LED светкавица. Предната камера ще бъде 16МР. Вграденият скенер за пръстови отпечатъци ще се намира под  предния home-бутон. Цветово ще се предлага в 3 цвята – черен, сребърен и розово-златен.

Аналогични са изтеклите сведения за спецификациите и за по-мощния Moto G6 Plus. Различията са основно в големината на дисплея – 5,93-инчов, капацитета на батерията – 3200mAh, възможната версия на модела с 6GB RAM и 6 страхотни цветови разновидности на спектъра.

С нетърпение ще следим новините от Lenovo за семейството на G6, тъй като през последните години G-серията несъмнено е намерила своята успешна ниша.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *