HTC 11 наследник на HTC 10 – разберете подобренията!

HTC 11

HTC 11 наследник на HTC 10 – разберете подобренията!

HTC 10 ни предложи нов спортен дизайн, нови функции и подобрени характеристики, но останаха още очаквания за области, които могат да бъдат подобрени. Затова са и надеждите да видим тези подобрения в новия флагман на HTC.

HTC 11 се предполага да се появи на пазара през първата половина на 2017 година. Дали ще се нарича HTC 11 или ще бъде под друго име, също не е ясно. Според президента по глобални продажби и главен финансов директор на HTC Chialin Chang, телефон с точно това име няма да има.

По коментари за дизайна, той се очаква да бъде с метален корпус с рязко скосени ръбове или пък със задна стъклена част, един екран от край до край. Относно дисплея, слуховете предполагат той да е 5,5-инчов, ъпгрейдване на 5,2-инчовия дисплей на HTC 10. За резолюцията на екрана се предполага, че ще бъде 1556х2550p. Има шанс и за наличие на малък допълнителен дисплей, разположен над основния.

Относно мощността – HTC 11 ще бъде захранван от чипсет Snapdragon 835. За оперативната памет се коментират 6GB, а на места и нечуваните 8GB RAM. Мястото за съхранение – 256GB вградена памет. Операционната система ще бъде най-новата версия на Android Nougat с наслагването на собствената HTC Sense 9.0. 8GB RAM се явява огромна надстройка при положение, че HTC 10 има само 4GB RAM. Задна камера ще бъде 12MP, както при HTC 10, но с подобрения. Предната камера, според слуховете ще бъде 8MP. Батерия ще бъде с капацитет 3700mAh, спрямо 3000mAh за HTC 10. По-издръжлив телефон ще бъде HTC 11.

За цената на наследника няма точни данни, но се очаква да бъде от порядъка на 699 долара. HTC 11 ще бъде един скъп телефон, който ще си съперничи с другите водещи модели.

HTC 11

 

Очакванията на потребителите са за модел с красив дизайн, за мощна функционална и лесна за използване камера. За камерите на HTC е известно, че работят много добре при слабо осветление. За HTC 11 надеждите са за еднакво добри снимки при слаба, при ярка светлина, както и във всяка реална житейска ситуация.

Относно аудио оформлението на HTC моделите е ясно, че това е част от тяхната сила. HTC 10 поддържа Hi-Res аудио и има BoomSound високоговорители. Надеждите при HTC 11 са за единство, което да дойде от двойни предноразположени високоговорители. И макар че водоустойчивостта не е основна характеристика на смартфоните, се очаква HTC 11 да предложи и хидроизолация. Приложението Boots+ също би трябвало да бъде оптимизирано.

За потвърждение на слуховете и очакванията ще трябва да се въоръжим с търпение още няколко месеца.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *