Google Pixel 3 и 3 XL – предварителни данни  

Google Pixel 3 и 3 XL – предварителни данни  

След грандиозния успех на Google Pixel 2 и Pixel 2 XL, очакваме с нетърпение и третата генерация. През последните седмици онлайн пространството се насити със слухове около двата предстоящи модела, затова решихме да обобщим най-важната информация известна ни към момента.

Технологичният гигант пусна в продажба Google Pixel 2 на 19 октомври миналата година, а Google Pixel на 20 октомври 2016. Следвайки логиката на тази периодичност, няма да бъде изненада Google Pixel 3 да се появи на подобни или същите дати тази година. Очаква се Google да представи едновременно и по-големия брат – Pixel 3 XL.

Един от интересните слухове относно дизайна е, че за разлика от сегашните версии, при последните отрочета разликите между „чистата“ и XL версията няма да са само в размерите. Твърди се, че Pixel 3 ще следва външния облик на Pixel 2, докато XL ще премине към „айфонски“ и по-конкретно iPhone X дизайн, нещо не толкова необичайно за топ моделите през тази година.

Google Pixel 3 и 3 XL

Визията на безрамков дизайн ще бъде разчупена от по-големите отстояния отгоре и отдолу на Google Pixel 3. При Pixel 3XL, в горната си част дисплея най-вероятно ще се слива с говорителя и функционалните елементи.

През миналата година Google загатна, че има голяма вероятност да внедри двойни камери при следващите модели. От изображение, изтекло в интернет пространството се вижда, че Google Pixel 3 XL вероятно ще бъде и с двойна предна камера. Разбира се, компанията може да си позволи да не следва общоприетата тенденция. Потвърждение са единичните камери, които същевременно спечелиха най-високо признание за Pixel 2 и Pixel 2 XL.

Google Pixel 3 и 3 XL

 

Новите модели от фамилията ще се задвижват най-вероятно от процесори Qualcomm Snapdragon 845 и Android P операционна система с множество подобрения.

И двата телефона ще са с двойни говорители, а дисплеите се очаква да са OLED.

Ето и още подробности:

  • сензор за пръстови отпечатъци на гърба, както при Pixel 2
  • почти сигурно е, че ще бъде с водоустойчив корпус
  • най-вероятно ще има само едносимова версия
  • няма да се поддържат microSD карти
  • още по-добри параметри на камерите и лещите

 

В следващите месеци тепърва с ще се разкриват още детайли около двата флагмана, които очакваме с нетърпение.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *