Що е то бъмпер?

бъмпер за телефон

Що е то бъмпер?

Bumper или бъмпер представлява защитен аксесоар за мобилни устройства, предимно телефони. На български бъмпер буквално се превежда “броня”. Именно такова е предназначението му – предпазва от удари.

В общия случай бъмперите са рамки, които се монтират около станичната повърхност(канта) на телефона, предпазвайки го от нараняване, надраскване, удари и други. Бъмперите, в зависимост от материала могат да бъдат алуминиеви, пластмасови, гумени, а дори и дървени!

Обикновено бъмперите покриват само страниците, но има и такива, които защитават и гърба на мобилното устройство. Вариантите са много, а понякога бъмпери биват наричани силиконовите гърбове и обратно. В онлайн магазина на zakaleno.com ще разграничаваме бъмберите като отделен клас защитни аксесоари, най-вече с директен монтаж върху канта на телефона.

Повечето бъмпери имат механизъм за заключване на рамката, които позволява изключително плътно захващане и същевременно лесен монтаж/демонтаж. Алуминиевите бъмпери са тънки и стилни и придават изтънчен завършек на телефона и сигурност без излишни габарити.

Съвсем скоро ще можете да се насладите на този тип аксесоари в категория бъмпери на zakaleno.com.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *