Течен нано протектор съвместим с всеки дисплей

Течен нано протектор

Течен нано протектор съвместим с всеки дисплей

Светът на мобилните аксесоари не спира да се развива и оптимизира, предлагайки все по-нови и креативни техники за защита на вашето мобилно устройство. Едно от последните иновативни решения е течният нано протектор. Всеки от нас се е сблъсквал с неприятните балончета, които се образуват по дисплея ни, залепяйки му нов протектор. Е, вече е време да кажем сбогом на тези неудобства, защото за разлика от предшествениците си течният нано протектор не е създаден само за хора, който имат точна ръка, а за всеки, който иска да защити екрана си бързо и сигурно, без много усилия.

Този модерен протектор представлява прозрачна течност, която е съвместима с всеки екран и осигурява максимална защита от надраскване и прах по дисплея ви. Технологията създава тънък и устойчив слой, който не пречи на яснотата на екрана и поставянето му е лесно и безпроблемно. Единственото, което трябва да направите, е да сложите няколко капки от течността върху екрана си като следвате инструкциите. Втората стъпка е да разнесете слоя и изчакате добре да изсъхне, което отнема около половин час. На финала след като се уверите, че екранът е напълно сух, трябва внимателно да избършете с микрофибърна кърпа, която е включена в комплекта. Раз, два, три – вече имате протектор, който не променя по никакъв начин чувствителността на дисплея ви, който не трябва да изрязвате и нагласяте според размерите на телефона си и най- важното- поставяте го сами. Не се притеснявайте, ако в бързината залеете телефона или таблета си с кафе, течният нано протектор ще се погрижи за неговата сигурност. Той стои деликатно и незабележимо като придава семпъл гланцов блясък на екрана ви.

Течен нано протектор

 

За течния нано протектор няма значение дали притежавате Apple iPhone, Sony Xperia, Samsung Galaxy  или друг модел телефон – той е в състояние да предпази всеки екран от износване, мазни ръце и надраскване. Трябва да отбележим също, че този протектор е подходящ за фотоапарати, таблети, лаптопи, монитори и всякакви уреди, чиито екран е подложен на всекидневна употреба. Сигурни сме, че успяхме да ви заинтригуваме с това революционно откритие в света на мобилните аксесоари, но не забравяйте, че течността защитава дисплея ви 6 месеца, след което ще се наложи да подновите протектора, което както разбрахте, не е особено сложна операция.

Добре е да осигурите защита и на гърба и ръбовете на вашите устройства, за което разбира се сме помислили. Можете да разгледате нашите предложения съвсем скоро в категория силиконови гърбове/калъфи, както и бъмпери(предпазни рамки). Помнете, че със закупуването на качествен защитен аксесоар гарантирате по-дълъг и безпроблемен живот на мобилното си устройство.

Сподели

Коментара (2)

 • Деница Георгиева Reply

  А ако има лека пукнатина на дисплея може ли да, се използва течния протектор

  август 9, 2019 at 16:46
  • Zakaleno Reply

   Здравейте, Деница,

   Това зависи от вида на течния протектор и колко голяма е пукнатината. Можете да пробвате с течно UV лепило, което би трябвало да спре разпространяването на пукнатината и да я прикрие до определена степен.

   Поздрави!

   август 15, 2019 at 17:50

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *