Връщане, рекламация, замяна

Връщане, рекламация, замяна

Отказ от закупен продукт без основание

Всички продукти закупени от онлайн магазин ZAKALENO.COM съгласно чл.55 ал.1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП) могат да бъдат върнати в 14-дневен срок, считано от датата на получаване, без изрично основание за това. Стоката трябва да бъде в състоянието, в което е получена от Клиента, без видими следи от употреба, да не е увредена цялостта на опаковката и да бъде със запазен търговски вид (включително всички прилежащи аксесоари, етикети, стикери и др.).

Транспортните разходи за връщането, замяната и/или рекламацията на стоки са за сметка на Клиента*. Съветваме Ви всеки върнат продукт да бъде застрахован преди транспортирането му!

След приемане на продукта от наша страна, ще стартираме процедура по рекламация. Трябва да се уверим, че продуктът е без следи от употреба и в изряден търговски вид. Сумата се възстановява по банков път в рамките на 14 работни дни от датата на получаване на пратката от нас или според уговорка с клиента.

Повредени стоки при транспортиране

Всички продукти, изпратени от онлайн магазин ZAKALENO.COM, са предварително застраховани и с опция преглед/тест. За да се докаже повреда при транспортиране, трябва пратката да се отвори и провери цялостта ѝ пред служител на куриерската служба в момента на получаване. При констатиране на такъв проблем, моля, незабавно да ни уведомите! В този случай не трябва да заплащате нито стоката, нито транспортните ѝ разходи.

Можем да изпратим повторно същия продукт за наша сметка или да приспаднем цената му от следваща Ваша поръчка.

Сгрешени, дефектни или неотговарящи на описанието продукти

Правим всичко възможно продуктите ни да бъдат максимално точно описани и да отговарят на снимките в сайта. Все пак, ако получите продукт, който според Вас не отговаря на описанието или има фабричен дефект, е необходимо да се свържете с екипа на ZAKALENO.COM и ние ще направим всичко възможно да разрешим проблема.

Констатирането на сгрешени, дефектни или неотговарящи на описанието продукти става в рамките на 24ч от получаването им от клиента. В този случай транспортните разходи по връщането на продукта ще бъдат за сметка на ZAKALENO.COM. Възстановяването на сумата става в рамките на 14 работни дни от датата на получаване на върнатата пратка.

* изключение правят стоки с фабричен дефект, сгрешени или неотговарящи на описанието, както и повредени при транспортирането, за които навременно е алармирано.