Първо (неофициално) видео на Sony Xperia C6 Ultra

xperia-c6-ultra

Първо (неофициално) видео на Sony Xperia C6 Ultra

Напоследък се появиха слухове за очакван нов смартфон от среден клас на Sony – Xperia C6 Ultra, както и различни снимки в интернет пространството, издаващи визията му. Появи се и видео, от което можем да добием още по-пълна представа за дизайна на фаблета. Неслучайно е наречен селфи-фаблет поради забележителната му предна камера.

Предшественикът – Xperia C5 Ultra се появи на пазара през август 2015, но е малко трудно отсега да гадаем датата на пускане в продажба на C6 Ultra. Едно е сигурно, този модел ще има огромна фронт камера. Това се потвърждава, както от предварителни снимки в интернет, така и от компютърно рендирано видео на телефона:

 

По неофициални данни Sony Xperia C6 Ultra ще бъде снабден с 16-мегапиксела предна камера с функция за разпознаване на лица, LED светкавица + 20-мегапиксела задна камера. Това неминуемо ще задоволи дори и най-претенциозните потребители и най-вече селфи маниаците.
На фона на огромния фото потенциал, гигантът изпипва подобаващо и останалите технически детайли по смартфона. C6 Utlra се очаква да бъде с 6-инчов Full HD дисплей, осемядрен процесор MediaTek MT6755 на честота (8х)1.9GHz (в сравнение Xperia C5 Ultra е с MT6752). Устройството ще бъде с Mali-T860 графичен ускорител и 2GB оперативна памет, както и 16GB вградена такава. Един наистина обещаващ продукт в отлично съотношение цена-качество. Sony Xperia C6 Ultra вероятно ще бъде малко по-скъп от предшественика си, който излезе на цена 299 евро.

Както споменахме в началото, още не е ясно кога ще видим официално този телефон. Очакваме съобщение от щаба на Sony с повече информация.

Ние от zakaleno.com се стремим навременно да осигурим висококачествени протектори и защитни аксесоари за всеки нов модел мобилно устройство на пазара и Sony Xperia C6 Ultra няма да бъде изключение.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *