Първи впечатления от Google Pixel 3 и Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3 и Google Pixel 3 XL

Първи впечатления от Google Pixel 3 и Google Pixel 3 XL

Фантастичен дисплей, отличен софтуер и една от най-добрите камери на смартфон за 2018-та – това са само част от суперлативите за Google Pixel 3 и 3XL.

Съвсем не са първите телефоните на гиганта, които да залагат на едни наистина качествени камери. Pixel серията се наложи като синоним на изключително добър камерафон, потвърдено на 100% от предшествениците – Google Pixel 2 и Google Pixel 2XL.

Google Pixel 3 и Google Pixel 3 XL

 

Google не разчитат на стара слава и държат още по-здраво юздите в правилната посока. В Pixel 3/3XL е добавена втора предна камера. Добавен е режим „Night Sight“ за още по-добри снимки в условия на ниска осветеност. По-нов алгоритъм позволява обработката на HDR+ да бъде с 40% по-бърза, както и запазва детайлите на снимката при мащабиране. Top Shot е т.н. режим на последователно записване на кадри преди и след показаната на екрана снимка, което дава възможност да изберете най-доброто попадение и да го съхраните.

Google Pixel 3 и Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3 и Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3 и Google Pixel 3 XL

 

Дисплеите също са подобрени, което беше една от слабите страни, особено в Pixel 2 XL по мнение на доста потребители.

Безжично зареждане – изключително удобна алтернатива на стандартното зареждане, която щеше да е малко странно, ако липсва в списъка на екстрите на един флагман.

Както и в Pixel 2/2XL, двата нови смартфона са снабдени с 4GB оперативна памет. Тук процесорът е подменен с по-мощния Snapdragon 845, в сравнение с Snapdragon 835 в по-стария модел.

Google са доста оргинални в наименуването на цветовете на предлаганите от тях устройства, това не се променя и при Google Pixel 3 и Google Pixel 3 XL. Двата телефона се предлагат в 3 цвята, а именно черно, кристално бяло и „почти“ розово (Clearly White, Just Black, Not Pink)! Not Pink е наречен модела с розов оттенък.

За тези чудесни телефони вече се предлагат и куп аксесоари на пазара: бързи и безжични зарядни, слушалки, протектори и голямо разнообразие от кейсове, бъмпери.

Цените на устройствата запозчват от $799 за Google Pixel 3 (5,5″) 64GB и $899 за 128GB. За по-големия събрат, Google Pixel 3 XL (6,3″) цените са съответно $899 и $999.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *