Стъклен протектор за Samsung Galaxy A03s (черна рамка с цяло лепило)

-20%
Стъклен протектор за Samsung Galaxy A03s (черна рамка с цяло лепило)Стъклен протектор за Samsung Galaxy A03s (черна рамка с цяло лепило)
Стъклен протектор за Samsung Galaxy A03s (черна рамка с цяло лепило)Стъклен протектор за Samsung Galaxy A03s (черна рамка с цяло лепило)

Стъклен протектор за Samsung Galaxy A03s (черна рамка с цяло лепило)

14.90лв. 11.90лв.

Закален стъклен протектор за Samsung Galaxy A03s, SM-A037F/DS с пълно покритие и цялостно лепило (full cover, full glue)

Купи с 1 клик
  • Описание
  • Допълнителна информация
  • Ревюта (0)

Закален удароустойчив стъклен протектор за Samsung Galaxy A03s, който покрива целия дисплей, с цветна рамка и цяло лепило.
Наличие на лепило по цялата си площ, което гарантира добро залепване, безпроблемно ползване на тъча и добро цветопредаване.
За разлика от обикновените протектори, това е истинско темперирано стъкло с уникални свойства. Протекторът е с изключително голяма твърдост (9H), осигуряваща защита от удари, надраскване и други.
Закаленият стъклен протектор за Самсунг Галакси А03с има допълнително специално покритие, позволяващо лесно почистване, без нужда от третиране с други препарати.
Важно да се спомене е, че притежава многослойна структура, запазваща протектора цял при евентуален силен удар, без отчупване на парчета и нараняване на дисплея. Протекторът може да бъде свален лесно, без следи.

В комплекта:
– стъклен протектор
– аксесоари за почистване
– кутия

Протекторът е абсолютно плосък в зоната на залепване, прилепва по равната част на екрана.
Магазин Zakaleno.com не носи отговорност за отлепване на протектор, неправилен монтаж, евентуална несъвместимост на продукта с други аксесоари.
Размерите и отворите са по преценка на производителя. Снимките са с илюстративен характер.

Тегло 0.1 kg
категория аксесоар

удароустойчив стъклен протектор

категория устройство

телефон

твърдост

9H

прозрачност

>98%

дебелина

0.3 мм

покритие

олеофобно

Отзиви

Все още няма ревюта


Напишете отзив първи “Стъклен протектор за Samsung Galaxy A03s (черна рамка с цяло лепило)”