Попсокет – последна мода сред мобилните аксесоари

popsocket

Попсокет – последна мода сред мобилните аксесоари

Попсокет е моден аксесоар с мултифункционален дизайн, предназначен за мобилни устройства. Представлява държател от типа на универсална стойка. Удобен и лесен за използване и поставяне върху всеки телефон/таблет с плосък гръб. Служи за създаване на повече удобство и комфорт при придържането на устройството. Може да се използва в затворено състояние, в полуотворено – за поставяне на телефона под определен ъгъл или в напълно отворено – подобно на разгънат акордеон, който може да се завърта на 360 градуса.

popsocket

Това е една нова мода, благодарение на която смартфонът може да се държи доста по-удобно. Това просто на вид, кръгло изделие с дискообразна форма често се изработва в различни цветове и изображения с освежаваща цел и всъщност може да бъде доста полезно. Изображенията могат да бъдат с абстрактни фигури, емотикони, детски мотиви или с лично избран дизайн.
Пластмасовият кръгъл „бутон” е прикрепен към нагъваща се платформа, която е завършена със здраво залепящ стикер. Попсокет се характеризира с гъвкавост, универсалност и издръжливост. Може да се монтира директно на гърба на телефона или върху предпазен калъф. Телефон с по-голям екран може много по-удобно да бъде държан в ръка с помощта на попсокет. Същото удобство е налице и при използване на телефона за селфита.

popsocket

На един мобилен телефон може да се поставят и два или повече попсокета. По желание единият от тях може да послужи за навиване на кабела на слушалките и да се избегне неговото заплитане.
Цените на попсокет варират в порядъка на 5-20 лева в зависимост от качеството на материалите и дизайна.

popsocket

Друг аксесоар, който се предлага в комплект с попсокет е попклип поставка. Тя може да се монтира на всякакви повърхности – в автомобила, на бюрото в офиса, на шкафа в кухнята… Монтирането е вендузен тип. При попклип поставката поддържащото лепило не се използва многократно, но пък е много издръжливо. Цената за качествен комплект може да достигне и 50 лева.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *