Плащане и доставка

Плащане и доставка

Доставката от ZAKALENO.COM се извършва с куриер Еконт Експрес. Поръчките се обработват и доставят в рамките на 1 до 3 работни дни от деня на заявката. Възможно е да получите покупките си в офис на куриерската фирма, с която работим или да бъде доставен директно на Ваш адрес. Куриерските разходи НЕ са включени в цената на продуктите и се определят в зависимост от вида на доставката и размера на наложения платеж. Цените за доставка започват от 2.80лв*.

Заплащането на стоките, предлагани от онлайн магазина, се извършва с наложен платеж при получаването им. Всички пратки са със застраховка и опция за преглед/тест. Клиентът има право да отвори пратката и провери съдържанието ѝ, за да се увери, че получава това, което е поръчал и е в описаното състояние.

При разминаване на продукта с описанието (дефект, видим проблем в качеството, транспортни щети и/или каквито и да е други проблеми), моля, свържете се с нас в момента на получаването на пратката! Препоръчваме предварително да се запознаете с условията за Рекламация и замяна.

* актуалната цена за доставката се изчислява преди финализиране на поръчката