Персонализирайте телефона си с Live Case от Google

live-cases

Персонализирайте телефона си с Live Case от Google

Google стартира Live Case серия калъфи за Nexus смартфони. Интересното в този продукт е възможността за персонализиране на калъфчето според потребителското настроение – снимки, картички, забавни картинки и много други.
Това не е първата поява на Live Cases. Още миналата година се разпространиха слухове за идеята на Google, но в крайна сметка нямаше официално представяне.
Live Cases дава възможност да изберете снимка директно от телефона си, която искате да бъде изобразена върху калъфчето. След това можете да добавите най-разнообразни арт филтри и допълнителни опции за изгледа. В крайна сметка получавате един наистина уникален защитен аксесоар, който запечатва вашите въображение и креативност.
Можете да видите официалното видео на Live Cases.

 

Една друга полезна екстра е т.н. Google Maps Live Wallpaper. Допълнителен чип в Live Cases, който контактува с NFC-то на телефона ще направи още по-интересни моментите с любимото ви устройство.
Възможностите на Live Cases не свършват дотук. С Places Live Case всяко кътче от планетата може да бъде картографирано директно на гърба на телефона ви. Избирайки определено място от Google Maps ще можете да разчупите стандартната цветова гама с неограничен набор от филтри. В комбинация с Live Wallpaper, според конкретния фон на калъфчето се настройва и този на Google Maps.

map_live_cases

 

За съжаление Live Cases към момента се предлага само в САЩ. Официално обявената цена в Google Store е $35.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *