Как да изберем качествен силиконов гръб?

Как да изберем качествен силиконов гръб?

Когато си купуваме смартфон или таблет отделяме доста пари, особено  ако той е от висок клас. Удивително е, че много често прескачаме покупката на защитни аксесоари като калъф и силиконов гръб, омаловажавайки собствените си пари. Едва при появата на първите драскотини си даваме сметка, че сме се отнесли безотговорно към сигурността на новото си смарт устройство. Тогава разбираме, че тези аксесоари са нашата застраховка за по-дългия му живот.

На пазара вече се предлага голямо разнообразие от калъфи и силиконови гърбове за Apple, Samsung, LG, Asus и др. Силиконовите гърбове дават сигурна защита, а и преобразяват телефона или таблета ви според личния ви вкус. Изборът на качествен силиконов гръб зависи от вашите потребности и ежедневие. Ако искате сигурна защита, защото излагате ежедневно на „опасности” своето устройство, изберете по-твърд силиконов гръб с подсилени ъгли. Потърсете здрав каучук или гума с по-дебели страни. Те гарантират сигурност дори в тежки битови условия. Ако пък сте уверени в себе си и искате нещо по-елегантно, тогава може да изберете по-тънък силиконов гръб, лек и компактен, който ще ви позволи да импровизирате. Такъв тип аксесоари се предлагат в различни цветове и дизайни, което ги прави подходящи за всякакви вкусове. За всички, които искат да изразят своя стил се предлагат и гърбове с модерни шарки, щампи и лога на известни любими марки. В крайна сметка изчистеният вариант на прозрачен защитен силиконов кейс е универсален и стилен завършек, който не скрива красивия дизайн на смартфона ви.

Можете да познаете качествата на калъфите от силикон сравнително лесно и бързо. На първо място калъфчето трябва да прилепва плътно по гърба и страничните ръбове на телефона, като същевременно има всички необходими отвори за бутони, камера и т.н. Друга важна характеристика, с която се отличават качествените аксесоари тип „гръб“ е материала и повърхностния релеф, които придават приятно усещане при допир, не дразнят кожата и същевременно осигуряват добър захват.

silikonov_grub

 

Друго предимство на силиконовите калъфи е, че са лесни за поставяне и сваляне, което ги прави много удобни. Също така можем да отбележим и тяхната топлоустойчивост. Имат адекватно приложение в топла среда и обезопасяват максимално вашия телефон или таблет. Сравнително ниската им цена предполага подмяната им регулярно, което вдъхва свежест и дава нов облик на устройството. Един от основните им плюсове е техният стегнат дизайн, елегантност и компактност. Те предлагат добра защита от удари, топлина, прах и в много случай са водоустойчиви.

В нашият онлайн магазин ще откриете широка гама подбрани силиконови калъфи за най-новите модели телефони и таблети.

Не забравяйте, че дребните детайли имат огромно значение и колкото по-рано обезопасите вашето смарт устройство, толкова по-дълъг живот му осигурявате.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *