В очакване на Apple iPhone 7

Apple iPhone 7

В очакване на Apple iPhone 7

Въпреки, че има доста време до официалното пускане на новия Apple iPhone 7 на пазара, започнаха да се разпространяват с пълна сила слухове около продукта.

iPhone 7 се очаква да бъде в продажба към края на 2016, най-вероятно през септември. Има твърдения, че това може да стане и по-рано, но със сигурност няма да е преди лятото на 2016. Има още няколко нови творения на Apple, които ще се покажат преди iPhone 7, а именно iWatch 2, iPad Air 3 и iPhone 5SE.

Ако се доверим на част от слуховете из интернет пространството относно дизайна на новото отроче на Apple, то ще причила досущ на предшественика си iPhone 6/6s. Дебелината на корпуса се очаква да бъде между 6 и 7.1мм. По-скоро ще се движи в горната граница, за да не се прави компромис с живота на батерията. Говори се за премахване на стандартния 3.5мм аудио жак, който ще бъде заменен от Lightning порта и Bluetooth-а (вероятно с комплект безжични слушалки в комплекта) и ще се спести още ценно място.

Много вероятно е лентите на гърба на iPhone 6/6s, които служат за антени, в новата генерация да са премахнати. Също така основната камера ще бъде в една равнина със задния капак, а не издадена.

Други твърдят, че iPhone 7 ще има изцяло нова визия. Според тях наследника на 6-тата генерация ще бъде с дисплей без видима странична рамка, наподобяващ някои от моделите на HTC.

Слуховете съвсем не спират дотук. Възможно е да станем свидетели и на първия водоустойчив iPhone. Тук акцента е по-скоро върху дисплея и тъчскрийна, за да можем да го използваме безпроблемно и с влажни пръсти.

Дисплея на Apple iPhone 7 вероятно ще бъде стъпка напред. Чисто технологично предшественика му iPhone 6/6s не изненадва с ултра висока резолюция за времето си, а iPhone 6 Plus достига “едва” 1080p. Междувременно флагмана на Sony – Xperia Z5 Premium предлага забележителните 4K (UHD-1 2160 x 3840 пиксела). Твърденията са за QHD при новата генерация iPhone на Apple, а достигането на 4K е малко вероятно.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *