Втори впечатления от Samsung Galaxy S7 Edge

Втори впечатления от Samsung Galaxy S7 Edge

Изминаха повече от четири месеца от представянето на Samsung Galaxy S7 Edge (21.02.2016) и е време да коментираме получените реални(втори) впечатления при употребата на модела. Определен е от потребителите като най-добрия Samsung до момента с голям дисплей и страхотен дизайн със заоблен в краищата заден панел. Много лесно се работи с операционната система Android 6.0 Marshmallow, дори и от начинаещи потребители.

Това, в което се увериха всички, са ясните снимки, които прави модела и на лошо осветени места, благодарение на бързия автофокус на 12MP камера с отвор на блендата  f/1,7.

Samsung Galaxy S7 Edge притежава защита със сертификат IP68, изолираща от влага и прахови частици и е възможна употребата му при наличие на прах, сняг или вода. Издръжливостта до 1,5 метра под вода е в рамките на 30 минути.При опит за записи под вода(въпреки, че не са препоръчани от производителите) се наблюдават проблеми – сензорът тотално се обърква, затова се налага включването на дисплея едва при спускането му под водата, също така и бутоните за сила на звука са малко неудобно разположени.

Samsung Galaxy S7 Edge тежи 157 грама и е с размери 150,9х72,6х7,7мм. Рамката му е много тънка и това го прави най-компактния 5,5-инчов смартфон.

По мнение на всички Samsung Galaxy S7 Edge, освен че е много красив и компактен, е и много бърз. Не загрява, не засича, не дава никакви бъгове. Има слот за SD карта и чрез нейното поставяне може да се увеличи мястото за съхранение до 200GB.

Извитият екран е страхотен, но и труден за използване за някои от потребителите, които още не са свикнали с него и трябва да внимават как да не активират нещо нежелано, докато странично докосват екрана. Освен това извивките все пак предизвикват леки отблясъци и така екранът изглежда по-малък.

Добра е издръжливостта на голямата  батерията – 3600mAh при нормално интензивна употреба – повече от 3 дни, a и бързо се зарежда.

Доволни са и любителите на игри, моделът има връзка с контролен игрови център и има функция за запис на геймплея.

Ако имаме нужда от нов телефон, смело можем да се доверим на Samsung Galaxy S7 Edge.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *